Részletes leírás
Magyarország egyik legszebb szegletében, Lesenceistvánd domboldalán vált eladóvá ez a nyaraló, szép panorámával a Balaton-Felvidék lelket simogató tájára, ahol minden pillantással meggyőződhetünk arról, hogy milyen szép ez az ország, milyen szép a Balaton északi partja.

A ház téglából épült, van áram, a pincerészben pedig egy 2,5 km-es tartály, amely esővizet gyűjt és egész éven át biztosítja a ház vízellátását. Az elmúlt években a lakótér alapos felújításon esett át, szép a konyha , a fürdőszoba és a nagyszoba is, a ház, így ahogyan van, egész évben lakható. A lakóteret a pincerész kiépítésével növelni is lehet, így összesen egy kb. egy 60 nm-es lakható tér alakítható ki.

A telekről, a teraszról és a szoba ablakából is szép panoráma nyílik a tájra, tiszta időben a Balatonra is Szigligetnél. A telken sok frissen ültetett gyümölcsfa ( 24 db) fordul a következő években termőre, a felső részen pedig egy akácos ad árnyat vagy ritkítással bőven tüzifát a kályhának.

Az ingatlan tehermentes, tulajdonviszonyai rendezettek.Nagyon szép helyen van, a környeztében számtalan nyaralóval, hétvégi házzal.

Tel:...+36 70 311 8138
+36 30 940 2273

Veszprém megye, Lesenceistvánd
 

Ingatlan adatai
Irányár: 6 800 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 35 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: 1985
Szintek száma: -
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Hirdető adatai
Hirdető neve: Pelso Haus Ingatlanok
Kapcsolattartó: Stein Róbert
Hirdető telefonszáma: +36309402273
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: