Részletes leírás
Unicum a Somló hegyen! 18 700 m2 gyümölcsös eladó!

Veszprém megyében, Somlóvásárhely domboldalában, 1,87 hektáros, gazdálkodásra alkalmas szépen gondozott gyümölcsös, 620 fával eladó. Ebből 400 kajszibarack, 100 besztercei szilva, 100 körte, 20 vegyes (alma, cseresznye, meggy, őszibarack). A gyümölcsfák 5 éves telepítésűek, 4 fúrt kútból automata öntözőrendszer táplálja őket.

Az ingatlanhoz tartozik 3 lakó-, illetve gazdasági épület. Területük 40-50-60 m2. A tanya komfortos. A jó minőségű, iható vizet fúrt kút -, a fűtést 4 kandalló és elektromos radiátorok biztosítják. Tágas konyha, kiszolgáló helyiségek, 4 pince, hűtőkamra, verem, kemence és grillező szolgálja a vidéki hangulatot, illetve a gasztronómiai örömöket. A természetes anyagok - a terméskő, a fa elemek, a burkolatok- egyedi stílust varázsolnak.

620 db gyümölcsfa, 110 tőke csemegeszőlő, tuják, egzotikus növények, örökzöldek borítják a nagy területet. A tanya felszereltsége, berendezései lehetővé teszik a gazdálkodást a bortermelést, illetve a 4 évszakos állandó életvitelt.


Ajánlom mindazoknak, akik kedvelik a Somló hegy hangulatát, és a nyugodt, vidéki életet. Továbbá előnyben részesítik a praktikus, elegáns megoldásokat - és a kényelmet.

Az ingatlan használati értéke nagyobb, mint az értéke. Jó vételi lehetőség - hívjon!

Az ingatlan vételárába ingóság és egyéb ingatlan beszámítható.

Veszprém megye, Somlóvásárhely
 

Ingatlan adatai
Irányár: 31 000 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 150 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: 2002
Szintek száma: -
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Hirdető adatai
Hirdető neve: Régió Ingatlanház Kft.
Kapcsolattartó: Tanácsné Éva
Hirdető telefonszáma: 06203791105
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: