Részletes leírás
A Balaton-felvidék egyik legszebb részén épült 2003-ban ez a kétszintes épület, alih zat kilométerre a balatonedericsi strandtól, tiszta időben kilátással a Szigligeti öbölre.A táj, a völgy csodaszép, kicsit olyan, mintha eddig mindig mindenből kimaradt volna, mintha érintetlen lenne, mit egy színes sziklarajz egy olyan helyen, amely még műholdról sem látható. Szőlők, nyaralók, gyümölcsfák, barátságos emberek..talán ezek a legigazabb kifejezések, amelyek leírják a helyet.

A ház alapterülete 50 nm, ennyi a lakórész és ugyanennyi a pince is, ez így összesen 100 nm. Ha valaki a pincét nem borkészítésre és tárolásra szeretné használni, úgy abból is lehet lakótér. A pince egy hatalmas tér, a lakórész egy kisebb konyhára és egy nagyvonalú szobára tagolódik s van természetesen egy kényelmes fürdőszoba is. Áram van, a víz házivízművel saját kútból jön, az emésztő 14 könméteres, tehát rendkívül nagy. Mivel a ház alig 14 éves, így gyakorlatilag minden teljesen rendben van, semmit nem kell cserélni.

A házat egy kb. 1500 nm-es terület veszi körül, ez gyep sok gyümölcsfával. A telek többi részét egy út választja el. Ennek egy nagy része szőlő hagyományos fehér fajtákkal, a másik része egy meredek gyepterület. A szőlőből és a gyepről nagyon szép kilátás nyílik a tájra.

Az inatlan árában egyes borászati eszközökön kívül benne van a teljes berendezés és a teljes felszerelés. Az ingatlan zártkert, de nem kötelező a szőlőt művelni, ki is lehet vágni.

A háztól Tapolca kb. 10 perc, Balatonederics nagyjából ugyanennyi, három kilométerrel van távolabb Szigliget, Keszthely 12 km, Hévíz 15.

+36 30 820 3744
+36 30 940 2273

Veszprém megye, Lesenceistvánd
 

Ingatlan adatai
Irányár: 8 400 000 Ft
Típus: nyaraló
Kategória: eladó
Alapterület: 50 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: 2003
Szintek száma: -
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Hirdető adatai
Hirdető neve: Pelso Haus Ingatlanok
Kapcsolattartó: Stein Róbert
Hirdető telefonszáma: +36309402273
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: