Részletes leírás
Megvételre kínálok Gödöllőn egy 1345 m2 saroktelken álló, kétszintes, 385 m2, 6 szobás családi házat. Az alsó szinten jelenleg egy hatalmas konyha-étkező, a nappali és egy szoba található. Az emeleten további 4 szoba valamint a fürdőszoba helyezkedik el. A ház fűtése gáz cirkóról megoldott, de az alsó szinten lehetőség van fa tüzelésű kályhával is fűteni. A kertben gyümölcsfák, és dísznövények teszik színessé a környezetet.

Gödöllő Budapesttől ÉK-i irányban 30 km-re helyezkedik el, az M3-as autópálya, illetve a 30-as főút mellett. Ennek is köszönheti kiváló közlekedését, de gyalogos megközelíthetősége is rendkívül jó: akár a gödöllői HÉV-vel, akár a MÁV elővárosi vonataival, akár a VOLÁN városon keresztül közlekedő járataival kényelmesen és gyorsan elérhető a főváros.
A város, amellett, hogy nagy hangsúlyt fektet hagyományainak, történelmi emlékeinek ápolására és a hatalmas zöldterületek megóvására, gyorsan fejlődik. Ideális helyszín mindazoknak a fiataloknak vagy családosoknak, akik a főváros elérhető közelségében vágynak a vidék csendjére és jó levegőjére.
Az alapfokú oktatástól egészen a felsőoktatásig állami és alternatív magánóvodák, iskolák várják a kicsiket és nagyokat. 10 km-es körzetben több nagyáruház vagy bevásárlópark is elérhető, amelyek azonban nem zavarják a város nyugalmát.
A környéken rengeteg természeti és történelmi érték, kiváló kirándulóhely található. Gödöllő talán legismertebb látványossága, a Grassalkovich-kastély a klasszikus, az egyetemváros szórakozóhelyei pedig a modern kultúrát népszerűsítik.
Jöjjön el és tapasztalja meg Gödöllő hangulatát és vonzerejét!

Pest megye, Gödöllő
 

Ingatlan adatai
Irányár: 43 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 385 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: -
Szobák száma: 6
Építés éve: 1975
Szintek száma: -
További adatok
Telekterület: 1 345 m2
Kert mérete: 1 345 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Torday Tibor
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 8566
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: