Részletes leírás
Budapest VIII. kerületének fejlődő részén, a Mátyás tér vonzáskörzetében eladó egy 10 szobás \"Boutique Hotel\" stílusra törekvő, sikeresen működő vendégház.

A főépület pince szintjében került kialakításra a recepció és a gazdasági helyiségek, melyek felett 6 szoba található. A 300 nm-es telek hátsó részén található kisebb épületben további 4 szoba került kialakításra. A szobák mindegyike szépen felújított és berendezett, nagy részük saját fürdőszobával rendelkezik. A szálloda teljes bútorzata és az üzemeléshez szükséges eszközök, berendezések az ár részét képezik.

Befektetésnek abszolút ideális, az egység évi minimum 17% profitot termel, amit a jelenlegi tulajdonos dokumentumokkal tud igazolni. Folyamatosan 90-95% feletti foglaltsággal vehető át, melyet az új tulajdonos az adásvétel után tovább növelhet. A Hotel több elismert turisztikai oldalon is kiemelkedő pontozást ért el, ennek köszönhetően garantált a folyamatos magas foglaltság. A vendégek örömére a tömegközlekedési lehetőségek rendkívül jók, közelben rengeteg járat található, de a József körút is 8 perces sétával elérhető.

A panzió melegéről házközponti gáz cirkó fűtés gondoskodik, kiegészítve egy 500 literes melegvíz tárolóval. Egyes helyiségek légkondicionáltak.

Minden befektetőnek ajánlom, aki további ráfordítási költségek nélkül szeretné, hogy a pénze az első naptól biztos hozamot termeljen vagy kihasználva az önálló telek adta lehetőségeket tovább bővítenék az ingatlant.
Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a különösen jó, befektetési célú ingatlant, egyeztessünk egy személyes találkozót!

Budapest, VIII.kerület
 

Ingatlan adatai
Irányár: 140 000 000 Ft
Típus: kereskedelmi/ipari ingatlan
Kategória: eladó
Alapterület: 300 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Pásztor Endre
Hirdető telefonszáma: +36 70 716 9286
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: