Részletes leírás
Az „A” kategóriás Irodaház 2005-ben épült, melyben mélygarázs, földszint és 6 irodaszint került kialakításra. Két külső homlokzata a Fehérvári útra és mellék utcára, valamint a két belső homlokzat az épület udvarán zöld kertre néz. A mediterrán hangulatot tükröző épület terei tökéletesen alkalmasak elegáns üzlethelyiségek, ügyfélszolgálati irodák, valamint hagyományos irodaterületek kialakítására. A műszaki megvalósítás során légkondicionáló, füstérzékelő, nyitható ablakok, álmennyezet és álpadló került kialakításra, valamint 24 órás biztonsági- és portaszolgálat áll a bérlők rendelkezésére. A hatékony alaprajzoknak és a rugalmas válaszfalazásnak, köszönhetően az irodaház az egyik legköltséghatékonyabb „A” kategóriás irodaház Dél-Buda központjában.
Az épület könnyen megközelíthető mind gépkocsival, mind tömegközlekedési eszközökkel (4, 18, 41, 47 villamos, 3, 10, 14, 103, 114 busz), valamint a 4-es metró Fehérvári úti megállója kb 10 perces sétával megközelíthető.
A bérleti díj 9€/m2/hó+950 Ft/m2/hó rezsi +tényleges elektromos áram ktg (közös területi mutató+6,36%)
A parkolás korlátozott mértékben megoldható amelynek ára havi 65€-75€/gk+áfa
Az épületben több iroda bérleti lehetőség biztosítható. A min terület jelenleg egy db 67m2-es iroda valamint nagyobb területű lehet az alábbiak szerint: 711m2-371m2-286m2-247m2-263m2
Jelenleg egy bemutatóteremnek, ügyfélszolgálatnak, vagy egészségügyi szolgáltatás céljára alkalmas 266 m2-es utcai üzlettér bérelhető.
Az épület folyamatos esztétikai megújítással kerül a bérlők használatára, így a festés, padlószönyeg csere a bérlővel való egyeztetés után kerül használatba adásra.
A közös területek esztétikai megújítása tervek szerint 2 hónapon belül kerül megújításra.
Az épület dolgozóinak étkezési lehetősége igény szerint biztosítható.

Budapest, XI.kerület
 

Ingatlan adatai
Irányár: 2 790 Ft/hó
Típus: kereskedelmi/ipari ingatlan
Kategória: kiadó
Alapterület: 247 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: 2005
Szintek száma: -
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
-
Hirdető adatai
Hirdető neve: Ingatlanegyszer.com Kft.
Kapcsolattartó: Elek András
Hirdető telefonszáma: +36-20-933-63-06
Honlap: -

Üzenetet küldhet a hirdetőnek:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: